02-17-2012, 10:49 PM
02-18-2012, 12:01 PM
VW Touareg. pewnie bedzie tanszy od bmw, ktore tez fajne.
02-18-2012, 09:18 PM
Hummer H2 oczywiście. Niesamowity samochód, przestronny i piękny. I budzi respekt u każdego kto go zobaczy. Moje marzenie, mam nadzieje że się kiedyś spełni. Zwłaszcza ten czarny kolor mi się podoba, idealnie pasuje do takiego kolosa.
02-19-2012, 10:57 AM
Ten ford kuga wygląda jakby ktos podniosl Mondeo i zapomnial opuscic na swoje miejsce hehe. Taki wyciągnięty na hama.
A zas Hamery mnie nigdy nie rajcowaly z tego względu ze wygladaja brzydko. Owszem sa w kazdym filmie amerykanskim, ale do takiego Touarega czy X3 to jeszcze daleka droga.
A zas Hamery mnie nigdy nie rajcowaly z tego względu ze wygladaja brzydko. Owszem sa w kazdym filmie amerykanskim, ale do takiego Touarega czy X3 to jeszcze daleka droga.
02-19-2012, 06:27 PM
Cz ja wiem? Touareg jest fajny ale mi się tak bardzo nie podoba znów, jest w sumie pospolity wśród suvów jesli chodzi o wygląd jak dla mnie. Hummery są rzeczywiscie inne ale własnie dlatego sie mi podobają, maja swój styl unikalny.
02-19-2012, 06:44 PM
Jeep mi sie marzy, bo to taki symbol troche offroadu jak dla mnie. Może troche kanciasty jakby to niektórzy powiedzieli, ale ma swoja duszę i charakterystyczny jest... te nowe auta to wszystkie na jedno kopyto. No i jego nie bałbym sie zabrudzić
Bless.
02-19-2012, 09:31 PM
(02-19-2012 10:57 AM)andy889 napisał(a): [ -> ]Ten ford kuga wygląda jakby ktos podniosl Mondeo i zapomnial opuscic na swoje miejsce hehe. Taki wyciągnięty na hama.
nie wiem, Andy ale uwielbiam fordy... coś mnie w tych autach kręci na maksa...
02-19-2012, 10:03 PM
To ty nie wiesz, że się nie kupuje samochodów na F? Fordów, Fiatów i francuskich?
02-19-2012, 10:36 PM
Hehehhehe a czemu?
ganja dla mnie to niezbyt fajny jest jeep, wygląda nieatrakcyjnie i jakos tak... nie wiem. Ja bym sobie takiego nie kupił, pewnie na offreoady dobry, ale jakoś mnie nie przekonuje.
ganja dla mnie to niezbyt fajny jest jeep, wygląda nieatrakcyjnie i jakos tak... nie wiem. Ja bym sobie takiego nie kupił, pewnie na offreoady dobry, ale jakoś mnie nie przekonuje.
02-23-2012, 04:45 PM
No mi się marzy Toyotka RAV4 jaką ma mój przyszły teść albo VW Touareg
Oba samochodziki pokażę:
Touareg:
RAV4:
Oba samochodziki pokażę:
Touareg:
RAV4: