Forum SUV

Pełna wersja: Naj... SUV - waszym zdaniem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Napiszcie, jaki (Waszym zdaniem) jest naj... SUV.
Dla mnie najładniejsze jest Mitsubishi Outlander II - grill co prawda trochę przesadzony Cyklop ale przód nadrabia światłami. Tył też jest okazały.

Najlepsze wnętrze - tu dla mnie prowadzi VW Touareg. Może dlatego, że jestem człowiek techniczny i lubię, jak otacza mnie masa guziczków i pokrętełek Oczko
Mi się marzy BMW X3. Mam nadzieję, że całkiem niedługo uda mi się takie cacko dostać. Ma dobre recenzje, wygląd też cacy.
Jeeee bejbe, BMW to jest to! zadne tam azjatyckie szmelce, vw i bmw forever!!1 taka prawda, jezdze vw i se chwale.
VW Touareg albo Toyota RAV4, jak dla mnie oba samochodziki bardzo dobre i najchętniej bym się w jednego z nich zaopatrzył właśnie.
Też bym się do BMW przyłożył. Mówcie co chcecie, że dresiarska marka itd, ale przy aucie o odpowiednim wyglądzie i prezencji wszystkie te oskarżenia są bezpodstawne. X3 all the way!
Dresiarska tylko w przypadku niektórych modeli. Tych specjalnie stuningowanych i podrasowanych. BMW to jednak jednak z najlepszych marek.
BMW w wydanu "suv-owym" nie jest wcale dresiarskie. Który dresik miałbym pieniądze żeby sobie kupić suva zresztą hehe Duży uśmiech Bless
beemka x3 jest zaje****, od zawsze miałam do niej pociąg <3
Na pewno BMW X3 obecnie jest to zdecydowany lider na rynku ma wszystko to czego wymaga się od auta i wiele wiele więcej
Widzę Leszek że dalej nie wyleczyłeś się ze swojej mani na punkcie X3 a trzeba przyznać masz powody Uśmiech Ja mimo wszystko zostałbym przy Mitsubishi Outlander
Stron: 1 2
Przekierowanie