Forum SUV

Pełna wersja: Chevrolet Captiva - opinie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Kompaktowy crossover SUV (segment I) produkowany od 2006 roku. Po bankructwie Daewoo i przejęciu koreańskiej marki przez Chevroleta, Captiva na większości rynków pojawiła się w miejsce Daewoo Musso. Jej pierwowzorami były prototypy Chevrolet S3X oraz T2X z 2004 i 2005 roku. Captiva to pierwsze auto terenowe Chevroleta oferowane w Europie. Od 2011 roku oferowana jest druga generacja modelu. W Korei Płd. Captiva sprzedawana jest jako Daewoo Windstorm, w Australii jako Holden Captiva, zaś na Bliskim Wschodzie – jako GMC Terrain.
www.autocentrum.pl

Produkcja
2006 - teraz
Moc silnika
od 127 KM do 258 KM
Segment
Małe SUVy
Cena nowych
od 84 990 zł do 146 990 zł

Dostępne silniki:
Benzyna (167 - 258 KM): 2.4 DOHC, 3.0 V6
Diesel (163 - 184 KM): 2.2D

[Obrazek: Chevrolet%20Captiva%201024x768_4.jpg]

Co sądzicie o tym modelu? Warto, nie warto? Może ktoś miał przyjemność nim jeździć? Piszcie.
Jest fajny, ojciec kumpla ma takiego. Naprawdę dobre wygodne auto, w sam raz na komfortową jazdę rodzinną. Nie prowadziłem, ale wydaje sie być lekkie w prowadzeniu i ogólnie takie... przyjemne. Z wyglądu mnie nie powala ale też nie ma nad czym płakać hehe.
wszystkie te auta są zaje****, co tu dużo pisać.
zazdroszczę wszystkim, którzy chociaż mogą wsiąść do takiego...
Nawet ladny. Wyczesane silniki widze hehe. Chociaz na takiego kloca moze byc problem znalezc dobrego konia, jesli wiecie co mam na mysli Duży uśmiech
ogólnie nie lubię szewroletów, ale ten jest prześliczny. jakiś taki zgrabny <3
Przekierowanie