Forum SUV
SUV offroad - Wersja do druku

+- Forum SUV (http://www.forum-suv.com)
+-- Dział: Forum SUV (/forum-1.html)
+--- Dział: Filmy / Video - SUV (/forum-4.html)
+--- Wątek: SUV offroad (/thread-19.html)

Strony: 1 2 3

RE: SUV offroad - kukulele - 02-28-2012 06:18 PM

dzizaz krajzler, ogladajac ten filmik usmialem sie nie mniej, niz ta babka Duży uśmiech punkt dla niej!

RE: SUV offroad - derpiderp - 02-28-2012 09:34 PM

kukulele - Twoja sygnatura zaleciała mi jednym głupkowatym kawałkiem Duży uśmiech trafione? ; PP

Jeśli ta pani ma syna, to mu szczerze zazdroszczę takiej rodzicielki . Damn.

RE: SUV offroad - kukulele - 02-28-2012 11:53 PM

Hahahah tak stary, trafiles w sedno, piosenka Braci Figo Fagot Duży uśmiech

RE: SUV offroad - befsztyk - 02-29-2012 12:06 AM

Hmm... "ooo boże, boże, boże, Bożenko! Jak mogłaś to zrobić z cyganeeeem?" o to chodzi?
Jeju, wieki tego nie słyszałem Duży uśmiech
Hah, aż się zrymowało Duży uśmiech

RE: SUV offroad - bozydar88 - 02-29-2012 02:59 AM

Ktoś wrzucił filmik z Test Drive Unlimited - pieniężna gra, dla fana SUVów jak znalazł Duży uśmiech Znacie jeszcze jakieś gry, gdzie można tak sobie naszymi ulubionymi autkami poszaleć?

RE: SUV offroad - derpiderp - 02-29-2012 03:25 AM

Co powiecie na GTA?

RE: SUV offroad - bozydar88 - 02-29-2012 03:28 AM

GTA nie ma żadnych prawdziwych marek samochodów, tylko jakieś mutanty poskładane z części z innych aut. Gra jak gra - fajna, ale nigdy nie grałem w nią żeby popatrzeć na auta, w końcu i tak żadnym z nich nigdy nie pojeżdżę. Tym razem nie dlatego, że nie będzie mnie stać - zwyczajnie nie istnieją Oczko

RE: SUV offroad - derpiderp - 02-29-2012 03:36 AM

Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wszcząć produkcje takich mutantów Duży uśmiech

RE: SUV offroad - ganja4life - 02-29-2012 05:05 PM

Ostre upalanie w terenie? Hahaha to coś dla mnie Duży uśmiech Świetne autko, ładny offroad, to właśnie dla mnie ideał takiej przygody jak tutaj to zostało przedstawione. No i jeszcze upalanie, ale to wieczorkiem dopiero jak wyjdziemy z aur Duży uśmiech

RE: SUV offroad - Ranak - 03-01-2012 09:14 AM

Szałowy ten ostatni filmik, uśmiałem się Duży uśmiech Fajnie byłoby się tak pobawić, trzeba będzie w okolicach wakacji coś pomyśleć w tym temacie Duży uśmiech