![]() |
która sieć? - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Inne samochody (/forum-9.html) +--- Wątek: która sieć? (/thread-39.html) Strony: 1 2 |
RE: która sieć? - befsztyk - 02-29-2012 03:14 AM Racja, telefony proponuję całkiem, całkiem i promocje często kuszą. Gdyby tylko te ceny rozmów zmniejszyli... a zwłaszcza sms'ów, to byłoby prawie idealnie. proponują* ![]() RE: która sieć? - wojtek92 - 02-29-2012 04:41 PM Kumpel ma playa i dla niego największą bolączką sieci PLAY jest słabe pokrycie kraju jeśli chodzi o nadajniki. Mówi że odkąd włożył kartę siec do swojego SAMSUNGA bateria pada przynajmniej o dzień wcześniej hehe, Nie wiem czy tak tylko żartuje czy to prawda ![]() RE: która sieć? - suvaczka - 02-29-2012 05:09 PM wojtek, chyba nie wierzę w takie coś ;d a ja korzystam z orange i jakoś nie narzekam. ale że nie ma zasięgu przez ocieplenie chaty?! dziwaczne :X RE: która sieć? - wojtek92 - 03-01-2012 06:44 PM Orange ma różnie z zasięgiem, zwłaszcza jak sie jest gdzieś w lesie na biwaku, nad jeziorem czy coś, często brakuje zasięgu. Ja ksie jedzie pociągiem to też widać że często kreski znikaja. |