02-17-2012, 09:03 PM
Stron: 1 2
02-17-2012, 10:21 PM
Ja z hip hopu to tylko Fisz, Eldo, OSTR, Słoń. Reszta raczej mnie nie kręci, jakieś teksty o życiu na ulicy... 

02-18-2012, 12:22 PM
To nie sa teksty o zyciu na ulicy tylko o solidarnosci ulicy!!!!!! Peja porusza prawdziwe problemy mlodych i nie tylko!
02-18-2012, 01:30 PM
Peja rapuje o życiu w biedzie a rozbija się porszęciem za kilkaset tysięcy. Może na początku jego kariery to było prawdziwe i miało sens, ale teraz już raczej nie ma. Bije hipokryzją z kilometra.
02-18-2012, 01:37 PM
ja z hip hopu toleruję wyłącznie OSTR i fisza, a reszta dla mnie jest żałosna ;/ idioci śpiewający o blokach.
02-18-2012, 09:54 PM
Jesteś takim fanem a nie wiesz że słuchać to można co najwyżej rapu koleś? Hip hop to kultura a nie muzyka
Ja rapu nie lubie, nudzi mnie i nie wiem po co oni śpiewają o swoim cieżkim życiu, co mnie to obchodzi? Wolę jakiegoś dobrego starego rocka - Budka Suflera, Lady Pank, to jest muzyka

Ja rapu nie lubie, nudzi mnie i nie wiem po co oni śpiewają o swoim cieżkim życiu, co mnie to obchodzi? Wolę jakiegoś dobrego starego rocka - Budka Suflera, Lady Pank, to jest muzyka

02-19-2012, 11:20 AM
Rap, hiphop, jeden pies jak to nazwiesz, ja i ty wiemy ocb.
Peja sie roztyl i troche zarobil, to tyle. ale mysle ze dalej sercem jest z tymi z ktorymi zaczal. Tez cie kiedys bedzie stac na porsze i nikt cie nie nazwie hipokrytem
Peja sie roztyl i troche zarobil, to tyle. ale mysle ze dalej sercem jest z tymi z ktorymi zaczal. Tez cie kiedys bedzie stac na porsze i nikt cie nie nazwie hipokrytem

02-19-2012, 06:59 PM
Nie no hip hop nie jest zly, ale ja wolę reggae, ma więcej pozytywnych emocji, hh często nawołuje do nienawiści do przedmiotowego traktowania ludzi albo kobiet, jk na przykłąd peja. W reggae tego nie ma jest pokój, Jah i jaranie hehhehe. To jest prawdziwy relaks ta muzyka.
02-23-2012, 04:19 PM
Łona, Fisz, Eldoka, Ostry, PIH - to jest rap na poziomie. No i wiadomo, Kaliber44, Paktofonika - tego chyba nawet wymieniać nie trzeba, to klasyka klasyki dobrego rapu w Polsce 

02-24-2012, 06:28 PM
Nie no kalibra to i ja lubię czasem posłuchać, zwłaszcza pierwsza płyta jest za*ebista, ma taki świetny mroczny klimat. I teksty nawet dobre choć często nie rozumiesz co oni rymują przez te wokale zakręcone.
Stron: 1 2