![]() |
volkswagen - Wersja do druku +- Forum SUV (http://www.forum-suv.com) +-- Dział: Inne (/forum-5.html) +--- Dział: Inne samochody (/forum-9.html) +--- Wątek: volkswagen (/thread-37.html) |
volkswagen - kolorowy - 02-20-2012 12:42 PM co sądzicie o volkswagenach? czy są to auta warte polecenia? wklejajcie fotki najladniejszych albo najfajniejszych wg was autek.... RE: volkswagen - ganja4life - 02-20-2012 11:06 PM Hmm.. bardzo dobre samochody, fachowa firma. Solidnośc przede wszystkim. Jakbym miał wybierać to tej chwili Volkswagen EOS, kabriolecik. Na codzien nie jestem fanem takich aut, ale ten volwik bardzo mi się podoba, taki na bardziej "grzeczne" wycieczki hehe. Bless. RE: volkswagen - Ranak - 02-23-2012 04:36 PM Volkswagen Garbus, hehe. A tak poważnie to Touareg mi się podoba i podobał zawsze: ![]() W avatarze mam to samo autko, z tej samej sesji zdjęciowej ![]() No i jeżdżę VW Golfem i też w sumie nie narzekam. RE: volkswagen - andy889 - 02-23-2012 05:04 PM Polecam, zawsze bede polecal VW! Mam pasata i se chwale, choc nowy nie jest. Te nowe pasaty to prawdziwe rakiety, funkcji co nie miara i mozna telefon podlaczyc hehe. RE: volkswagen - suvaczka - 02-29-2012 07:01 PM ja od zawsze lubiłam vw. tak jak beemki ;d mam sentyment do nich, jak wujek zabierał mnie swoim pasatem na wycieczki. ^^ |